İnstagram Takipçi Artırma Yolları

 



Çevrimiçi bir işletmeye yeni başlıyorsanız, bir takipçi kitlesi oluşturduktan sonra ürününüzü Instagram aracılığıyla nasıl başarılı bir şekilde tanıtabileceğinizi hayal etmek heyecan verici olabilir. Ancak Instagram takipçileri nasıl edinilir, milyon dolarlık bir soru.

En zor kısım, ilk 10.000 Instagram takipçinizi elde etmektir. Neden? Niye? Artık kimse senin kim olduğunu bilmiyor. Başarılı bir marka ve etkileyici olarak kendinizi kanıtlamanız gerekiyor. Ama bu yapılamayacağı anlamına gelmez.

Instagram takipçi kazanma ile ilgili bu rehberi takip ederseniz, sadece altı ayda 10.000 Instagram takipçisine ulaşabilirsiniz. Şaka veya hile yok!

2022'de Instagram takipçilerinizi nasıl artıracağınızı öğrenmek için okumaya devam edin. Ve muhteşem bir Instagram stratejisi oluşturmak istiyorsanız, en son Instagram kursumuza göz atmayı unutmayın. Instagram'da daha fazla takipçi nasıl edinilir

#1. Instagram gruplarına katılarak Instagram takipçileri edinin

İnsanların Instagram takipçilerini hızlı bir şekilde almak için neler yaptığını hiç merak ettiniz mi?

Onlara katılım gruplarında (diğer adıyla Instagram bölmelerinde) katılın.

Instagram'daki en büyük katılım gruplarına katılmak cazip gelse de, gerçek şu ki, nişinize bağlı kalarak daha hedefli bir Instagram takipçi listesi elde edebilirsiniz. Bu taktik, Instagram takipçilerini nasıl edineceğini öğrenmeye yeni başlayan girişimciler için en iyisidir.

Seyahat, güzellik, moda ve daha fazlası için nişan grupları bulabilirsiniz.

Bu gruplarda benzer ilgi alanlarına sahip kişilerden takipçi ve beğeni alabilirsiniz.

Ancak onların dikkatini çekmek konusunda ciddiyseniz, gruba katılan kişilerin hayran sayfalarını takip ederek de onlara geri ödeme yapmalısınız.

Birkaç hafta içinde 2.000 yeni takipçi kazanmak için bu stratejiyi kullanan arkadaşlarım var.

Bu, doğrudan satışlara yardımcı olmayacak olsa da, Instagram sayfanızın yalnızca birkaç takipçiniz varmış gibi görünmemesi için erken güvenilirlik kazanmanıza yardımcı olacaktır. Unutmayın, bu, sadık Instagram takipçileri kazanmak için uzun vadeli bir strateji değil, Instagram'daki ilk birkaç haftanız için kısa vadeli takipci paneli bir stratejidir.

#2. Başkalarının içeriğini yeniden yayınlayın ve ücretsiz Instagram takipçileri kazanın

Sosyal medya pazarlamaya ve Instagram takipçiliğimi oluşturmaya başladığımda, tüm gönderi stratejim diğer insanların içeriğini yeniden yayınlamak üzerine kuruluydu.

Bunu yaparken, açıklamalarımda her zaman orijinal postere atıfta bulunduğumdan emin oluyorum. Banner olmadan ücretsiz takipçi edinmenin tek yolu budur. İlk başladığımda, ekran görüntüleri aldım ve Instagram'a fotoğraflar ekledim. Sayfayı silmeme gerçekten yardımcı olan şey Repost uygulamasıydı. Instagram'da tekrar video içeriği yayınlamaya başlamamı sağlıyor.

52.862 görüntüleme, 1.264 yorum ve 9.147 beğeni alan bir video yayınladığımda yaşadığım en büyük ev koşularından biri oldu. O zamanlar 10.000 takipçim bile yoktu, bu yüzden çok büyük bir olaydı. En iyi kısım? Reklam veya benzeri bir şey yapmıyorum. Instagram'ı ücretsiz takipçi kasarak kullanıyorum.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnstagram Fotoğraf Boyutları Güncel 2022